12 Haziran 2016 Pazar

Petek Temizliği


PETEK TEMİZLİGİ

Petek Temizligi
Petek Temizliği Cihazlarımızla ilaçlı olarak petek içlerini yıkayarak uzun süre süren sıcaklığı size vermeyi amaçlıyoruz.
Kalorifer tesisatlarında bir sorun mu yaşıyorsunuz?
Kombinin ısı ayarı son derece yüksek ama halen ısınma problemimi yaşıyorsunuz?
Doğal gaz faturanız olduğundan yüksek mi gelmeye başladı?
Evinizde battaniyelere sarılarak mı oturuyorsunuz?
Tespit ve onarım yaptırmak istiyorsunuz fakat kimseye güvenemiyor musunuz?
Biz sizin kafanızdaki oluşan bu sorunlarınızı çok kolay ve hızlı bir şekilde halledebiliyoruz.
Peteklerden neden verim alamazsınız?
Kombiyle petek arasında mesafe uzaksa kaloriferiniz ısıtmaz. Kombiniz ve peteğiniz pislenmişse ve çürümüşse ısıtmaz. Binanızın tesisatını yapan ustalar ek parçaları çok koyduysa eğer ısıtmaz. Kombinizin üstündeki boya haricinde üstünde boya varsa ısıtmaz. Bu yüzden kombinize ve peteklerinize her yıl bakım ve kontrolünü yaptırmanız gerekmektedir. Artık faturalarınız yüksek gelmeyecek ve evinizde titremeyeceksiniz. Eski yöntemleri uygulamak isteyen tesisatçılara asla güvenmeyiniz. Eski yöntem dediğimiz yani kırarak, peteklerinizi komple sökerek tamir yapanlardan bahsediyoruz. Siz siz olun sakın fırsatçılara göz açtırmayın. Yapmanız gereken tek şey, kurumsal bir firmalarla irtibata geçmenizdir. Kurumsal firmalar size rahat nefes aldıracaklar ve evinize hiçbir zaman zarar vermeden bu sorunu çok pratik yöntemlerle ve cihazlarla halledebilecekler. Biz Ersoylar tesisat olarak sizin en zor anlarınızda yanınızda olmaktan onur ve gurur duyarız.

Petek Temizliği

Petek Su Kaçağı

Petek-TemizliğiTemiz su kaçakları ve pis su tesisatları korkulu rüyanız haline geldiği gibi, aynı şekilde de kalorifer kaçakları da en korkunç durumlardan bir tanesidir. Kalorifer tesisatlarında ki su kaçakları kombinizde olan barın basıncının sürekli olarak düşmesi sonucu anlaşılmaktadır. Gözle görülemediği için bakıldığı zaman tespiti yapılamaz ve nerede olduğunu öğrenebilmek için tesisat işleriyle uğraşan uzmanlar tarafından tespit edilmesi gerekmektedir. Temiz su tesisatlarınızda ki kaçaklar, pis su tesisatındaki kaçaklar için Avrupa’da üretilen çözüm yöntemi olarak kullanılan ilaçlı kimyasallar kullanılmaktadır. Bu kimyasal maddeler sayesinde kırmadan ve evinizi pisletmeden sorunlu olan bölgelerde borunun içine konulduktan sonra kaçağın sebep olan yerlerde kristalleşerek kaçağın olduğu bölgedeki delik kapatılmaktadır.

Petek Temizliği Nasıl Yapılırİlk Önce Petek Temizlenmeli

Bu işlemi yapmadan önce tesisatlarınızın temizlenmesi ilk basamaktır.

Peteklerinizden neden verim alamazsınız?

Peteklerin içindeki pis su oluşumu, kireçlenme ve tıkanıklık yüzünden kaloriferlerinizden verim alamazsınız. Bu sadece kaçak olduğu zamanlarda yapılması gereken bir durum değildir. Kaçak olmasa bile kaloriferlerinizden verim alabilmeniz için temizletmeniz gerekmektedir.

Petekleri ne kadar sıklıkla temizletmeliyim?

Kalorifer tesisatlarınızı 1 senede bir ya da 2 senede bir temizletmeniz sizin için verimli bir ısı olmasını sağlayacaktır. Ersoylar tesisat olarak bu tesisat kaçaklarınızı %100 kapatabilmek garantisini size vermektedir. Dolayısıyla bu çözümler sayesinde evinizde hiçbir şey kırılmaz. Sizde verdiğimiz bu hizmetlerden %100 garantimizden faydalanmak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçin.
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder