12 Haziran 2016 Pazar

Eyüp Petek Temizleme


EYÜP PETEK TEMİZLİĞİ

Eyüp Petek Temizliği
Eyüp Petek temizliği ve ilaçlı petek temizleme Servisi
Kombi Petek tesisatında ve petek temizliğinde kimyevi ilaçlar kullanarak tesisat temizliğinizi çok kısa bir sürede yapabiliyoruz.

Eyüp Petek Temizliği Firması

Kalorifer tesisatlarını peki ne sıklıkla temizletmelisiniz?
2 yılda bir radyatör temizliği yaptırırsanız eğer kış boyu sıcak günler geçirebilirsiniz. Ki yaptırmazsanız eğer peteklerin hepsinin yanmasına rağmen ısınamayabilirsiniz ve soluğu battaniye ve yorganlarda alabilirsiniz.
Her geçen gün uzmanlığımıza uzmanlık katan teknolojik ürünler sayesinde bu sıkıntılarınıza kökten çözüm bulmaktayız. Sektörde çok duyulan isimlerden firmalardan bir tanesi olan Ersoylar Tesisat olarak yıllardır Petek Temizliği  bu işlerle uğraşmaktayız ve ne için kimin için nasıl hizmet verdiğimizin bilincindeyiz. Petek temizleme alanında, ilaçlı petek temizliği, kalorifer tesisatı temizliği, petek yıkama, yerinden sökmeden petek temizliğini çok kısa bir sürede yapabiliyoruz.
Eski zamanlarda ne olurdu?
Ustalar evinize gelirdi peteği tek tek sökerek temizliğini ve bakımını gerçekleştirirlerdi. Yeni nesilde ise bunla tarihe karıştı ve hiçbir şekilde evinizdeki petekleri sökmeden ve temizliğini çok kısa bir sürede yapabiliyoruz.

Eyüp Peteklerini Bize Temizletiyor…

Kalorifer Tesisatlarınıza 2 senede bir bakım yaptırmazsanız eğer size yeri kadar verim sağlayamamakla birlikte ilerleyen zamanlarda da peteklerinizin bozulmasına ve kaloriferlerinizde sıkıntı yaşamanıza neden olabilmektedir. Bu da peteklerinizin komple değiştirmenize neden olabilir. Tam anlamıyla kusursuz bir ev hayatı istiyorsanız yuvanızda sıcak bir atmosfer istiyorsanız, soğuktan battaniyelere yorganlara sarılmamak istiyorsanız peteklerinize de kendinize önem verdiğiniz kadar önem verin ve onun sizin hayatınızı alt üst etmesine izin vermeyin. Peteklerinizden kaynaklı oluşan sıkıntılar sizi sıkıntıya sokmadan bu tür problemleri kusursuz bir şekilde atlatmanız gerekmektedir. Kaderim de varsa olur demeyin ve işi oluruna bırakmayınız. Petek temizliğinde ve kalorifer tesisatlarınız da uzman ekiplerimiz son derece titizlikle çalışmakla beraber ileri derecedeki teknolojik aletler sayesinde bu sıkıntılarınızdan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz ve yaptığımız tüm işler garanti kapsamı altındadır. Sorun büyümeden bizimle irtibata geçmenizi öneririz


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder