12 Haziran 2016 Pazar

Küçükköy Petek Temizleme Servisi


KÜÇÜKKÖY PETEK TEMİZLİĞİ

Küçükköy Petek Temizliği
Küçükköy Petek Temizliği ve kombi temizliğini her sene yapmanız gerektiğini elbette söylemiyoruz. Bize göre bu işlemleri 2 yılda bir temizletmeniz yeterli bir süre olacaktır. Kalitesine göre petekler zaman zaman aşınmakla birlikte içten içe çürüme yaparak kalorifer tesisatı içerisinde kirlilikte oluşturmaktadır. Peteklerden iyi verim almadığınız zaman, ısıtmadığı zaman, üst tarafı sıcak alt tarafı soğuksa petekler bakım istiyor demektir.

Küçükköy de Profesyonel  Petek Temizliği

Kalorifere bağlı olan radyatörlerin yeterli ısıda verim sağlamaması sıcak suyun yeterli hızda hava dolaşımı yapamamasından da kaynaklanabilmektedir. Uzman ekiplerimiz peteklerin neden ısınmadığını ile ilgili sorunun merkezine kadar giderler. Tesisatı yapan kişiler petekleri yaparken ters bağlantı yapmış olabilir. Bu yapılan yanlışlığı ancak tecrübeli işinde uzman personellerimiz anlayabilirler.

Kusursuz Küçükköy Petek Temizliği

Bir işin gerçekten kusursuz yapılmasını istiyorsanız eğer, alanında eğitim almış personellerle irtibata geçin ve biz Ersoylar Tesisat olarak size daha fazla güzel hizmet vermek adına tüm donanımlarımızla evinize kadar gelmeye hazırız. Bizi arayın ve müşteri hizmetlerimizden petek temizliği istediğiniz gün ve saate randevunuzu verelim.
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder