12 Haziran 2016 Pazar

Gaziosmanpaşa Petek Temizleme Servisi


GAZİOSMANPAŞA PETEK TEMİZLİĞİ

Gaziosmanpaşa Petek Temizliği
Gaziosmanpaşa Petek Temizliği Firmamız  Petek temizliğikonusunda hizmet vermektedir.Petek temizliği temiz ve profesyonelce yapılırsa ısınma olarak size dönüşü sağlanacak ve bu dönüş bununla kalmayacaktır. Doğal gaz faturalarında hissedilir düşüş olacaktır.Bunlar birer şehir efsanesi değildir.

Gaziosmanpaşa Petek Temizliği Ne Kadar ?

Petek Temizlik Fiyatlarımız 5 metreye kadar 99 tl dir. 5 metre ve sonrası fiyatlarımız değişmektedir. Net Fiyatlar için firmamızla iletişime geçiniz.

Petek Temizliği Nasıl Yapılmalı ?

Petek temizleme yaparken kombi kapatılmalı ve kombi filtreleri sökülmeli. İyi bir sonuç almak için petekler kademeli olarak temizlenmelidir.Petek içerisindeki tortulu su değiştirildikten sonra kesinlikle peteklerin suyu ilaçlanmalıdır.Aksi taktirde peteklerin ısınma performansı düşecek ve petekler erken bir süre içerisinde tekrar ısıtma maya yada kısmi ısınmalar gibi sorunlara yol açacaktır.

Gaziosmanpaşa Peteklerin Altı Isınmama Sorunu

Peteklerin alt kısmı ısınmıyor ise peteklerin hava yapıp yapmadığını kontrol ederek peteklerin havasını alabilirsiniz. petekleri kullanırken sık sık karşılaşacağınız bir durum olan peteklerin hava yapması ısınma problemlerinin temel nedenidir. hava yapmanın dışında farklı tesisat sorunları nedenleri ısınmayan petekleri için yapacağınız en doğru şey firmamızı aramak olacaktır. Evde uygulanacak tüm yöntemleri denediğiniz halde peteklerde ısınma problemi yaşıyorsanız firmamız konusunda uzman personellerini adresinize göndererek son teknolojinin en yeni harikalarından olan tespit cihazları ile tüm tesisat problemlerini anında belirleyerek probleme çözüm odaklı bir yaklaşımla hizmet vermektedir.

Garantili Petek Temizliği

İstanbul Petek Temizliği tüm tesisat sorunlarında yaptığı işin garantisini verir. Piyasada çok daha ucuza,  birçok firma mevcut yenileme masrafı çıkaran güvenilmez kişilerin yerine, kurumsallaşmış firmaları tercih etmek size daima uzun vadeli kazanç sağlar. En az 2 yılda bir defa kalorifer peteklerinin temizliği, her yıl da periyodik olarak bakımı yapılmalı. Bu size  bir ısı tasarrufu sağlar. İyi temizlenmemiş, içinde kireç çözücü kimyasallar bırakılmış petekler bir süre sonra  peteklerde tekrar sorun çıkaracaktır. Firmamız, yaptığı her iş gibi temizlediği, bakımını yaptığı  peteklerin garantisini veriyor..

Gaziosmanpaşa Petekler Neden Temizlenmeli ?

Peteklerin içinde su hareket ederken zamanla biriken kireç tortuları dibe birikir ve su geçişi yavaşlar. ilk petek içindeki suyun havası düzenli aralıklarla alınmalı ,hava da devir daimi ve ısı dağılımını engeller. petek içinde hava kalmasının en öncelikli belirtisi kombiye en uzak peteklerdeki ısı azlığıdır. Kombiye en uzak kısımdaki peteğin soğuk olmasının sebebi de basınç azlığı olabilir, bu durumda da su ilave edilmelidir. Bunlar, basit işlerdir ve uzman olmayan kişilerin de halledebileceği küçük sorunlardır. Hava basıncı kontrol edilmesi ile ortadan kalkar. Eğer peteklerin hepsinde alt kısmın soğuk olması sorunu varsa, petekler kirlenmiştir, temizliği yapılmalıdır. Bu da profesyonel firmaların modern cihazlarıyla mümkündür.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder